Sterren die publiekelijk hebben toegegeven hoeveel ze wegen - Nicki Swift (2024)

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (1)

Getty -afbeeldingen

DoorMicki Spollen/

Er is iets aan de levens van sterren dat volkomen intrigerend is. Om welke reden dan ook zijn we geobsedeerd door het volgen van hen op Instagram en via paparazzi-lenzen. Van hun prachtige huizen en chique vakanties tot de meer persoonlijke facetten van hun leven, zoals hun kapsels en make-uproutines, we kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen.

Soms is het het gewicht van een beroemdheid dat ons 's nachts wakker houdt. De waarheid is dat het, hoe graag we dat ook willen, moeilijk is om jezelf niet te vergelijken met de glamoureuze mannen en vrouwen wier in ontwerpers geklede lichamen je feeds op sociale media vullen. En hoewel de meeste beroemdheden hun gewicht voor zichzelf houden (wat hun recht is: ze zijn ons tenslotte niets verschuldigd), zijn sommige sterren meteen naar buiten gekomen met het getal dat ze op de schaal zien.

Of het is om recent te pronkengewichtsverliesOf bespreek de veranderingen van hun lichaam na het behalen van een rol of bevallen, deze beroemdheden hebben publiekelijk commentaar gegeven op hun gewicht.

De Kardashians

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (2)

Getty-afbeeldingen

Misschien wel de meest onderzochte familie in de hele Amerikaanse popcultuurgeschiedenis, de Kardashians hebben niet veel verborgen voor fans sinds hun realityshow voor het eerst werd uitgezonden in 2007, dus het is echt geen verrassing dat ze ook open zijn geweest over hun gewicht.

In 2018 bracht Kim Kardashian een beetje controverse op toen ze haar 20-pond gewichtsverlies liet zien."Ik was bijna 140 voor altijd en nu ben ik als 116 en het voelt gewoon goed," onthulde Kardashian in een interview metEN! Nieuws(viaMensen). Kim beweerde dat het gewichtsverlies allemaal te danken was aan gezond eten en krachtige trainingen.

Kim's oudere zus, Kourtney, onthulde ook gedenkwaardig haar gewicht in 2018. "Ik ben 98 [pond]," devijf meter hoogTV-ster zei, nadat ze Khloe en een vriendin had verteld dat ze een pond was aangekomenEen verwijderde scène uitOp de hoogte blijven van de Kardashians.

Zuster Kylie Jenner heeft ook publiekelijk gesproken over haar gewicht.In 2016 sprak Jenner tijdens een Q&A op haar app enkele geruchten over plastische chirurgie aan, wat ontkende dat ze werk op haar kont had gedaan."Vroeger was ik 120 [lbs]. Ik was als 16, ik was echt mager," zei Jenner (viaIn stijl). "Nu duw ik zo'n 136 [lbs] ... maar het is goed, ik hou van de brokheid." Natuurlijk onderging Jenners lichaam later een grote transformatie toen ze zwanger werd van dochter Stormi, en naar verluidt zou ze op haar zwaarst 180 pond zijn aangekomen, volgensLeven en stijl.

Emmy Rossum

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (3)

Getty -afbeeldingen

Kim Kardashian's opmerkingen over haar 20-pond gewichtsverlies veroorzaken eenvlaag van terugslagtegen de realityster voor het schijnbaar bevorderen van een ongezonde mentaliteit.SchaamteloosActrice Emmy Rossum ging bijvoorbeeld naar Instagram om haar mening te geven over beroemdheden die pronken met hoeveel ze wegen.Rossum, die regelmatig haar gezonde levensstijl en zware trainingen op sociale media promoot, plaatste een foto op Instagram waarin ze haar volgers vroeg om naar haar verhalen te kijken als ze wilden weten hoeveel ze woog."Tijdens mijn leven heeft de schaal me verteld dat ik heb gewonnen en verloren en gewonnen en verloren. Ergens in het bereik van 20 pond. Maar dat stuk metaal weet het niet echt," schreef Rossum (viaEN! Nieuws).Ze deelde vervolgens een foto met de woorden "3 beste vrienden sinds de kleuterschool", "Drive", "Kindness", "Empathy", "maakt vrienden met vreemden", "Joods en Trotse", "dochter" en "100+ uurvan televisie "om af te beelden wat haar ware" gewicht "is.

De post van Rossum was een knipoog naar die van collega-actrice Jameela Jamil"Ik weeg" beweging, die probeert vrouwen te laten zien dat ze 'zoveel meer dan een getal zijn'.Jamil zelf is ook bij Kardashian gekomen voor haar Instagram -berichten die supplementen voor gewichtsverlies promoten.In mei 2018,Jamil genaamd KardashianEen "vreselijke en giftige invloed op jonge meisjes."

Jennifer Aniston

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (4)

Getty -afbeeldingen

Sinds het begin van haar carrière heeft Jennifer Aniston bewezen een favoriet van de roddelbladen te zijn, en als zodanig is ze het onderwerp geweest van eindeloze geruchten. Hoewel ze de neiging heeft het drama te negeren en haar persoonlijke leven privé te houden, onthulde ze feitelijk haar ideale gewichtYahoo!in 2014. "Als ik tegenwoordig super kieskeurig ben, zou ik graag 5 pond willen afvallen", zei ze. "Dat is precies waar ik me altijd heel op mijn gemak voelde met een gewicht van ongeveer 110 tot 113 pond."

Dat betekent echter niet dat ze vindt dat vrouwen zich met haar moeten vergelijken.In 2016 heeft Anistonaddred de intense publieke controle die ze tijdens haar carrière is aangetroffen in een stuk waarvoor ze schreefHuffington Post."De objectivering en controle die we vrouwen doorstaan is absurd en verontrustend", schreef ze."De boodschap dat meisjes niet mooi zijn, tenzij ze ongelooflijk dun zijn, dat ze onze aandacht niet waard zijn, tenzij ze eruit zien als een supermodel of een actrice op de cover van een tijdschrift, is iets waar we allemaal gewillig in kopen."

Hoda Kotb

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (5)

Getty -afbeeldingen

Begin 2017,Vandaaggastheer Hoda Kotb opende op Instagram over haar gewicht. Kotb plaatst een foto van het nummer op haar weegschaalonthulddat ze 152 pond woog en klaar was om "wat van dat gewicht te laten vallen". Hoewel op het moment van dit schrijven het tv-anker haar Instagram-volgers nog moet updaten over haar exacte gewicht sinds dat eerste bericht, bespraken Kotb en co-presentator Kathie Lee Gifford de methode van Kotb voor gewichtsverlies in maart 2018.aflevering vanVandaag.Kotb onthulde dat ze merkte dat ze vier pond had gewonnen, maar een manier had gevonden om ze opnieuw te verliezen door intermitterend vasten.

Volgens Benjamin Horne, directeur van cardiovasculaire en genetische epidemiologie bij de intermountain -gezondheidszorg van Utah, is bewezen dat intermitterend vasten gewichtsverlies helpt zonder calorieën volledig te hoeven beperken."We hebben ook enig bewijs dat deze diëten ontstekingen kunnen verminderen, ze kunnen de bloeddruk en het rustende hartslag verlagen, en ze lijken gunstige effecten te hebben op het cardiovasculaire systeem," vertelde hijTijd.

Jeffrey Dean Morgan

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (6)

Getty-afbeeldingen

Vrouwen zijn niet de enigen die dramatische gewichtstransformaties hebben ondergaan. Hoewel Jeffrey Dean Morgan van 2006 tot 2009 een ziekelijke patiënt speelde in Grey's Anatomy, duurde het tot zijn rol inTexas Risingdat hij bijna eng dun werd.

In 2015 onthulde hij aan Hoda Kotb en Kathie Lee GiffordopVandaagdat zijn rol in de western, waarin hij een man portretteerde die aan tuberculose leed, een aanzienlijke hoeveelheid gewichtsverlies vereiste. "Ik ben meer dan 40 pond afgevallen", zei hij tegen de presentatoren, waarin hij uitlegde dat hij, toen hij voor het eerst op de set verscheen, ongeveer 175 pond woog en tegen de tijd dat hij vertrok, ongeveer 135 pond woog. "Ik at een blikje tonijn per dag", zei hij en beweerde dat hij geen arts had geraadpleegd over het gewichtsverlies. "We hadden gezegd dat we misschien tien kilo moesten afvallen en toen bleef ik maar doorgaan." Eh, probeer dit niet thuis, mensen!

Miley Cyrus

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (7)

Getty -afbeeldingen

Miley Cyrus is al lang een controversiële beroemdheidsfiguur.De zanger en actrice heeft bijvoorbeeld debatten gelanceerdculturele toe-eigening.Maar in de begindagen van haar carrière was het gewicht van Cyrus het punt van discussie omdat mensen haar naar verluidt aanvielen omdat ze te dun waren.Cyrus, niet iemand om achterover te leunen en te nemen, heeft de zaak in 2012 op Twitter aangepakt. "Voor iedereen die me anorexia noemt, heb ik een gluten- en lactose -allergie," zegetweet."Het gaat niet om gewicht, het gaat om gezondheid."

Vervelende opmerkingen over haar gewicht zijn in 2013 opnieuw begonnen dankzij haar beruchte MTV Video Music Awards -uitvoering naast Robin Thicke, waarna mensen naar verluidt opmerkten hoe "plat" haar kont was.Natuurlijk liet Cyrus dat haar niet toe."Ik ben zo van, ik ben 108 pond! Ik weet het!"zij zeiRollende steenmet betrekking tot de vervelende opmerkingen.

Cyrus is er sindsdien open overHet veganistische dieetEnYoga -routinesZe wordt gevolgd om gezond te blijven.

Amy Schumer

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (8)

Getty-afbeeldingen

Als cabaretier gebruikt Amy Schumer vaak zelfspot in haar stand-uproutines waarin haar gewicht centraal staat. Schumer weet dat ze niet past bij het ‘ideale’ gewicht dat aan vrouwen in Hollywood wordt opgelegd – maar ze heeft duidelijk gemaakt dat het haar niets kan schelen. Sterker nog, terwijl je het accepteertGlamour'Trailblazer Award 2015, Schumersprak haar gewicht aanfrontaal."Ik ben waarschijnlijk nu 160 pond op dit moment en ik kan nog steeds een d ** k vangen wanneer ik maar wil," grapte ze, waarmee ze bewees dat ze haar nooit zou laten wegen.

Schumer heeft ook aandacht besteed aan de manier waarop online trollen vrouwen aanvallen vanwege hun gewicht en uiterlijk. In een optreden in 2017 opJimmy KimmelLive!, legde Schumer sarcastisch uit: "We zijn zo gezegend met internet dat mensen je voortdurend feedback geven over je uiterlijk." Natuurlijk maakte de cabaretier, in ware Amy Schumer-vorm, grapjes over iemand in het bijzonder die haar lichaam vergeleek met aardappelpuree, en beweerde dat al het bereikte trol haar inspireerde om aardappelpuree te eten.

Chris Pratt

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (9)

Getty-afbeeldingen

Gedurende zijn carrière heeft Chris Pratt bijna elk mannelijk lichaamstype overgenomen dat er is.Van zijn mollige dagen als Andy DwyerParken en recreatienaarZijn gescheurde figuur in Guardians of the Galaxyheeft Pratt bewezen dat hij bereid is in te zetten op het gewicht dat zijn huidige rol vereist. Pratt besprak zijn fluctuerende gewichtmet Conan O'BrienIn 2012 beschreef hij hoe hij 60 pond moest winnen na het spelen van een Jacked Navy SEAL om de rol van een advocaat met overgewicht in een extreem korte tijd op zich te nemen.

Pratt heeft echter onthuld dat het niet gemakkelijk is voor zijn lichaam en geest als hij veel weegt. Pratt besprak zijn rol als DwyerDe gezondheid van mannenDat hij op een gegeven moment bijna 300 pond was."Ik had echte gezondheidsproblemen die me op een belangrijke manier beïnvloedden. Het is slecht voor je hart, je huid, je systeem, je geest," zei hij.

Tegenwoordig heeft Pratt geen ideaal gewicht voor zichzelf; hij wil er alleen voor zorgen dat hij gezond is. "Ik denk dat het beste, de beste manier om erover na te denken, is om geen gewichtsdoel te hebben," zei hij. "Het wil niet zeggen dat mijn doel 225 pond is. Dat is niet mijn doel. Mijn doel is zes maanden. Het is zes maanden consistentie", zei hij tijdens een persevenement in 2017 (viaHuffington Post). Hij vervolgde: "Bouw consistentie op en maak er meer een levensstijl van, in plaats van op zoek te gaan naar een gewichtsdoel."

Tyra Banks

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (10)

Getty -afbeeldingen

Waar was je toen Tyra Banks berucht wasriep haar talkshow uit, "Kus mijn dikke a**"? Het supermodel zei dit iconische citaat in 2007 nadat ze in een badpak was gefotografeerd en bekritiseerd vanwege haar schijnbare gewichtstoename. Als model was het lichaam van Banks eigenlijk haar taak, en daardoor werd ze helaas het slachtoffer van veel persoonlijke aanvallen omdat haar gewicht fluctueerde, zoals het lichaam van iedereen. 'Vroeger had ik het gevoel dat mijn lichaam niet van mij was', vertelde BanksMensenin maart 2018. "Ik ben te dun of te groot geweest. En ik voelde me altijd alsof ik mensen verrade als ik afgevallen was."

In haar memoires uit 2018 die ze samen schreef met haar moeder, getiteldPerfect is saai, Banken onthulden dat ze 159 pond woog nadat haar arts haar had aangemoedigd om af te vallen na het verwonden van haar enkel.Sindsdien heeft ze er een punt van gemaakt om vrouwen aan te sporen van zichzelf te houden zonder rekening te houden met het nummer op de schaal."Een deel van Tyra's hele boodschap met dit boek en deze fase van haar leven is dat vrouwen moeten stoppen met elkaar te beschamen voor hun lichaam,"Mensen nuHostjeremy Parsons verteldGoedemorgen Amerika. "Vrouwen hoeven zich niet te schamen voor de manier waarop ze eruitzien of de manier waarop ze eruit willen zien."

Dwayne Johnson

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (11)

Getty -afbeeldingen

De iconische worstelaar die acteur werdDwayne Johnsonkreeg de bijnaam "The Rock" niet voor niets.Nou eigenlijk, Johnsonheeft grapjes gemaaktDat de bijnaam helemaal niets te maken heeft met zijn rotshard spieren, maar we dwalen af.Het punt is dat het ongelooflijk grote lichaam van Johnson in feite ongeëvenaard is in zowel de acteer- als worstelende werelden.Sowhat zou Johnson echt wegen?

Het blijkt dat, hoe bovenmenselijk Johnson er ook uitziet, hij eigenlijk net zo menselijk is als de rest van ons – wat betekent dat zijn gewicht ook fluctueert. In 2016 heeft hijheeft een trainingsvideo geplaatstop Instagram toont zijn transformatie van zijn gewicht van 238 pond waarin hij Mitch Buchannon speeldeBaywatchtot een gewicht van 260 pond voor zijn rol als Luke Hobbs in deSnel en de woedendefranchise.Dus hoe heeft hij dat lichaam precies gekregen?Vraag het maar aan zijn bemanningsleden, die sjouwen40.000 pond aan trainingsapparatuurOveral waar hij heen gaat.Ja echt!

Katy Perry

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (12)

Getty -afbeeldingen

Het is moeilijk om naar Katy Perry te kijken en niet jaloers op haar lichaam te zijn.Haar dunne taille en wellustige krommen (dieonthulde zewaar ze haar jeugd voor heeft gebeden) lijken niet veel op die van een Barbiepop. Perry heeft echter beweerd dat mensen niet altijd jaloers waren op haar uiterlijk, wat laat zien dat het vrijwel onmogelijk is om iedereen tevreden te stellen. "Toen ik een kind was, had ik dezelfde lengte en woog ik ongeveer 145", vertelde zeEllein 2011, waarin ze uitlegde dat ze op het moment van het interview ongeveer 130 woog. Een jaar eerder vertelde zeHarper's BazaarDat ze ooit overwoog om een borstverlaging in haar tienerjaren te krijgen, waarin staat dat kleding niet wordt gemaakt voor mensen met lichamen zoals die van haar.

Gelukkig is Perry gelukkig geworden met haar gewicht van 130 pond. "Ik heb geen Kate Moss-lichaam, maar ik ben erg trots en blij met het mijne", vertelde zeHarper's Bazaar.

Mark Wahlberg

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (13)

Getty -afbeeldingen

Mark Wahlberg heeft in zijn leven meerdere transformaties ondergaan, gaande van zijn rapper-personage uit de jaren 90, Marky Mark, van ondergoedmodel tot een zeer gerespecteerde acteur. Wahlbergs carrière heeft het allemaal gezien – en dat geldt ook voor de weegschaal waarop hij heeft gestaan. Als je Wahlberg bijvoorbeeld naast Dwayne Johnson zag in hun film uit 2013Pijn en winst, je zag Wahlberg toevallig op 205 pond. "Ik had twee maanden de tijd om in vorm te komen voor de rol, ik was zwaar aan het beuken en ik moest er ongeveer 40 pond voor inpakken", vertelde Wahlberg.Bodybuilding.com.

Aan de andere kant, als je naar zijn film gingDe gokkerDat kwam een jaar later uit, de kans is groot dat je geschokt zou zijn over hoe kwetsbaar hij eruitzag.Dat is voor die film, hijNaar verluidt gevallen60 pond om tot 137 te komen. "Geen energie, geen voeding en de studio, daar was een klacht over, dat mijn lippen er altijd blauw uitzagen," zei Wahlberg over de effecten van zijn dunne gestalte.

Als Wahlberg zich echter niet op een rol voorbereidt, wil hij 'rond de 180 tot 185 pond blijven'.

Sofia Vergara

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (14)

Getty -afbeeldingen

Net als Katy Perry heeft Sofia Vergara een lichaam waar de meeste vrouwen voor zouden moeten betalen. En net als Perry was Vergara er niet altijd blij mee. Zij zeiVormDat haar lichaamstype leidde tot pesten toen ze jong was."Ik was nog steeds mager, maar plotseling had ik deze grote borsten," zei ze."Het was verschrikkelijk! Ik zei tegen mijn moeder: 'Ik ga deze afsnijden zodra ik 18 word.'" Maar zoals haar fans weten, deed ze dat eigenlijk nooit.

NaarVorm, deModerne familieStar onthulde ook dat haar ideale gewicht 125 is, hoewel het de neiging heeft om te fluctueren."Ik sta altijd een venster van drie tot vijf pond toe als ik niet werk", vertelde ze aan The Fitness Magazine."Maar ik wil nooit super dun worden. Ik denk dat wanneer vrouwen een bepaalde leeftijd bereiken, ze er beter uitzien met een beetje vet in hun gezicht."

Matthew McConaughey

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (15)

Getty -afbeeldingen

Marky Mark en Chris Pratt zijn niet de enige acteurs die dramatisch gewichtsverlies en gewichtstoename hebben doorgemaakt omwille van hun kunst.In 2012 verloor Matthew McConaughey beroemd 38 pond voor zijn rol in 2013Dallas Buyers Club, uiteindelijk 143 pond bereikt."Over het algemeen heb [ik] waarschijnlijk 35 procent minder energie gekregen, maar er zijn plateaus geweest," vertelde McConaugheyHitfix(viaEN! Nieuws). "Het was erg moeilijk om voorbij de 170 te komen, maar als je eenmaal de 167 hebt bereikt, komen de volgende zeven er gemakkelijk vanaf. Het is heel moeilijk om voorbij de 160 te komen. Maar dan vlieg je naar de 150. Het was heel moeilijk om voorbij de 150 te komen en dan, bam! Ik ben tot 143 gezakt en dat is waar ik wil zijn." Het lijkt erop dat het de moeite waard was, aangezien de acteur de rol verliet met een Oscar, een Golden Globe en een Screen Actors Guild-prijs.onder andere.

Later bracht hij voor zijn film uit 2016 het getal op de weegschaal in de tegenovergestelde richtingGoud. Tijdens een vertoning van de film,onthulde hijDat hij aan het begin van het filmen een "zachte 217 pond" had gewogen.

Amber Tamblyn

Stars Who Have Publicly Admitted How Much They Weigh - Nicki Swift (16)

Getty-afbeeldingen

Hoewel er zeker allemaal acteurs en actrices van verschillende grootte zijn in Hollywood, worden we er maar al te vaak aan herinnerd dat één lichaamstype nog steeds als superieur wordt gezien. Voor Amber Tamblyn zorgde de ongezonde fascinatie van de samenleving voor dunheid bijna voor een einde aan haar carrière na haar rol in de filmZusterschap van de reizende broek 2.In een 2018interview met Jodi Kantor, onthulde Tamblyn dat haar werd gevraagd om af te vallen om meer rollen te krijgen en haar sterpotentieel te vervullen. "Ik denk dat ik op dat moment 128 pond woog en ik ben 1,75 meter", zei Tamblyn, terwijl ze uitlegde hoe het moment haar sindsdien heeft beïnvloed. "Destijds was ik ongeveer 21 jaar oud, dus als je kijkt naar dat, en als je dat als voorbeeld neemt en je voorstelt dat gedurende twintig jaar vormen daarvan vanaf je kindertijd tot aan het einde van de kindertijd iets met je doen."

Tegenwoordig zijn sterren begonnenKritiek op apps zoals Photoshop. Sommige merken zelfspubliceer airbrush-vrije advertenties,en tijdschrift zijn begonnen met het plaatsenvrouwen van elke maat op hun covers. Het lijkt er dus op zijn minst op dat we de goede kant op gaan.

Sterren die publiekelijk hebben toegegeven hoeveel ze wegen - Nicki Swift (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg Kuvalis

Last Updated:

Views: 6266

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg Kuvalis

Birthday: 1996-12-20

Address: 53157 Trantow Inlet, Townemouth, FL 92564-0267

Phone: +68218650356656

Job: IT Representative

Hobby: Knitting, Amateur radio, Skiing, Running, Mountain biking, Slacklining, Electronics

Introduction: My name is Greg Kuvalis, I am a witty, spotless, beautiful, charming, delightful, thankful, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.