Sterrenbeeld Schorpioen Armband - Rhodochrosiet, Sneeuwvlok Obsidiaan en Abrikoos Agaat | Crystal Cave (2024)

Sterrenbeeld schorpioen armband

Het dragen van kristallen en edelstenen is eigenlijk een van de meest effectieve manieren om ze te gebruiken voor hun krachten. Natuurlijk hoef je het niet te doen voor de krachten en de spirituele beschrijving van de stenen, als je de armband en de stenen gewoon mooi vind kun je hem prima dragen. Lees hieronder meer over de verschillende spirituele eigenschappen van de gebruikte materialen.

Rhodochrosiet

Rhodochrosiet is een prachtig kristal met een diep roze of rozerood uiterlijk. Het word ook wel de Steen van het Compassievolle Hart genoemd. Dit is één van de prachtige stenen die vreugde, liefde en mededogen in iemands leven kan brengen, geneest oude wonden en maakt het mogelijk om jezelf en anderen onvoorwaardelijk lief te hebben. De liefdevolle energie zal helpen bij meditaties en zal je in een staat van vreugde en geluk brengen.

De liefdevolle energie in rhodochrosiet bevat de krachten om het innerlijke kind te stimuleren, en je weer zo gelukkig en vreugdevol te voelen als een kind. Diep vergeten en verborgen herinneringen kunnen naar de oppervlakte worden gebracht voor genezing. Als je ernstige gebeurtenissen hebt ondervonden in je jeugd die je er van hebben weerhouden om je prachtige talenten of aangeboren gaven naar buiten te brengen, kan deze steen je helpen deze liefdevol te ontwikkelen en de emotionele genezing hiervan te bevorderen. De steen moedigt je aan liefde voor jezelf te voelen en ook in wat je doet.

De steen vergroot je moed om te kijken naar mogelijkheden die zich voor kunnen doen maar op een of andere manier nog wat beangstigend voor je zijn geweest, zodat je nieuwe mogelijkheden en veranderingen in je leven kunt aanbrengen en verwelkomen met een open hart. Het helpt de mannelijke en vrouwelijke elementen te harmoniseren, dus als er teveel vrouwelijke of mannelijke aspecten zijn, zal deze energie helpen om een harmonieuze en evenwichtige persoonlijkheid te creëren.

Sneeuwvlok Obsidiaan

Obsidiaan is in het algemeen een zeer grondende en beschermende steen. Het wordt gebruikt als een grote reiniger van negatieve energieën, en helpt niet alleen negativiteit in de omgeving te verwijderen, maar ook die van de eigen negatieve emoties zoals jaloezie, woede, hebzucht, etc. Obsidiaan wordt vaak gebruikt voor genezing en loslaten, energieblokkades opheffen en helpt om waarheden naar de oppervlakte te brengen zodat deze kunnen worden opgelost.

Obsidiaan is een natuurlijk glas dat door vulkanische activiteit wordt gevormd door het afkoelen van gesmolten lava. Sneeuwvlok obsidiaan vormt zich wanneer het mineraal cristobaliet aanwezig is en tijdens het afkoelen vast komt te zitten in de obsidiaan. Het eindresultaat is een prachtige zwarte kleur met opvallende grijsachtige witte patronen over het hele oppervlak. Omdat obsidiaan een glas is en cristobaliet een kristal, bestaat sneeuwvlok obsidiaan in wezen uit heel veel kleine kristallen die vastzitten in zwart glasgesteente.

Als je worstelt met een moeilijke tijd in je leven, kan sneeuwvlok obsidiaan je helpen dat “licht in de duisternis” te vinden. Het kan je de vastberadenheid geven om je weg te vinden en over obstakels te triomferen. Het is vooral handig om jezelf in staat te stellen ondersteuning op te merken die u misschien hebt gemist of ideeën of inzichten die je kunnen helpen. Zie het als een zaklamp waarmee je in het donker rond kunt kijken en de verborgen bronnen kunt vinden die je voorheen niet kende.

Sneeuwvlok obsidiaan helpt je je af te stemmen op spirituele begeleiding en is nuttig voor mensen die willen communiceren met hun gidsen en dierengeesten. Als je moeite hebt om de aanwezigheid van spirituele wezens in je leven te voelen, probeer dan met sneeuwvlok obsidiaan te mediteren. Sta jezelf toe om te ontspannen en laat je steunen. Je kunt ook sneeuwvlok obsidiaan gebruiken om te helpen bij het herinneren van vorige levens en het terugkrijgen van herinneringen van je huidige leven.

Abrikoos Agaat

Abrikoos agaat is een fijne, liefdevolle en beschermende steen voor kinderen. De steen zou ook de band tussen ouder en kind kunnen versterken en zorgt voor meer begrip en helpt spanningen op te lossen.. Het helpt om spiritueel volwassen te worden en geeft een diep innerlijk gevoel van stabiliteit en vrede. De steen roept de essentie op van het “thuis” zijn, een plek waar we graag gewild zijn, geaccepteerd en geliefd zijn. De steen is heerlijk om goede relaties te creëren, vooral in familie verband en vriendengroepen. De steen helpt ons herinneren dat we allemaal belangrijke gaven hebben en om die ook met anderen te delen.

Abrikoos agaat heeft een zeer verzorgende en warme aardingsenergie die veilig en geliefd kan aanvoelen. De steen helpt je met angst los te laten en om hier vrede mee te sluiten. De steen helpt ons om gezonde grenzen te creëren en te handhaven zodat we veilig zijn en en ook blijven, en geeft ons ook de moed om opnieuw te beginnen en woede en bitterheid los te laten. Het veranderd negatieve emoties naar positieve emoties en bevorderd zelfacceptatie en vergeving.

De steen kan ons helpen een scherper gevoel van de realiteit te geven en reinigt de energie van alles waarmee de steen in contact komt. Hierdoor kunnen we met een frisse en open geest de overvloed accepteren die het universum ons te bieden heeft.

Sandelhout

Eén van de meest gebruikte spirituele planten ter wereld is de sandelhoutboom. Het gebruik van deze heilige boom in spiritualiteit en ritueel gaat duizenden jaren terug in India, Tibet, Nepal, andere delen van Azië en het Midden-Oosten. Sandelhout is een van de meest krachtig ruikende planten ter wereld. Het hout ruikt naar een zoet, maar zacht houtachtig en licht muskusachtig aroma. Een paar verschillende soorten sandelhout worden gebruikt voor spirituele en medicinale doeleinden, sommige meer medicinaal dan andere.

Sandelhout wordt beschouwd als een goddelijk hout. Het was een van de meest voorkomende wieroken die werden gevonden in oude hindoeïstische en boeddhistische tempels in India en Tibet, en wordt tegenwoordig nog steeds in tempels gebruikt, omdat men denkt dat het iemand dichter bij de goddelijke natuur brengt. Als wierook wordt het gebruikt om gebed te begeleiden en om iemand te helpen verbinden met het leven. Bij meditatie helpt sandelhout mensen uit hun hoofd te krijgen en in een ruimte van hart en ziel. Het verbindt iemand met het goddelijke, niet in een buitenaardse of buitenaardse zin, maar door iemand te openen voor de realisatie van de eenvoudige goddelijkheid van het leven zelf.

Sandelhout helpt mensen naar het hier-en-nu moment te komen en het is algemeen bekend dat het een sterk aardend effect heeft op iemands energie. Degenen die vaak mentaal worden afgeleid, of het gevoel hebben dat ze energetisch gezien ergens anders zijn dan in hun lichaam en geest, hebben de neiging om een scherpere aanwezigheid in het hier en nu te ervaren wanneer ze sandelhout gebruiken. Sandelhout staat erom bekend de geest te zuiveren en kalmte te brengen in het hele wezen, terwijl het innerlijke rust en gevoelens van grotere eenheid bevordert.

Aanvullende details

Na het opmeten van je pols kun je uit de volgende maten kiezen voor je sterrenbeeld schorpioen armband:

– Extra Small (ook voor kinderen): 16 cm / 6’28 inch
– Small: 17 cm / 6’69 inch
– Medium: 18 cm / 7’08 inch
– Large: 19 cm / 7’48 inch
– Extra Large: 20 cm / 7’87 inch

De kralen zijn allemaal 8mm in doorsnee. Het houten materiaal is sandelhout, de bedel is verzilverd.

Verzorging en onderhoud

Onderhoud van je edelsteenarmband:
– Bewaar je edelsteenarmband en andere sieraden los van elkaar om zo krassen tegen te gaan.
– Doe pas je edelsteenarmband om na het wassen en aanbrengen van make-up, haarlak, gels, lotions, zonnebrand of parfum.
– Probeer je edelsteenarmband te beschermen tegen chemicaliën, extreme temperaturen en langdurig zonlicht.
– Draag je edelsteenarmband niet tijdens het zwemmen of douchen. Het chloor of zout zeewater kan kleurveranderingen en schade aan verschillende edelstenen en andere componenten veroorzaken.

Handgemaakt

Al onze handgemaakte producten, zoals deze sterrenbeeld schorpioen armband, worden met liefde in eigen atelier gemaakt. Alle onderdelen van de armbanden worden zorgvuldig uitgekozen op zuiverheid en kwaliteit. Wij hebben alle onderdelen met aandacht aan elkaar geregen.

De edelsteen sterrenbeeld schorpioen armband komt zorgvuldig verpakt aan. De kleur van de foto kan per monitor en verlichting anders overkomen. Houd hier alsjeblieft rekening mee tijdens het bestellen. Omdat al onze armbanden handgemaakt zijn kan het zijn dat sommige armbanden mogelijk wat kunnen afwijken van de bijgevoegde foto’s. Stenen zijn natuurproducten en kunnen natuurlijke barsten en pigmentering laten zien, evenals sporen van andere mineralen.

Meer edelsteen armbanden bekijken? Klik dan hier.
Meer cadeautjes zien voor sterrenbeeld schorpioen? Klik dan hier.
Meer zien over rhodochrosiet edelstenen? Klik dan hier.
Meer zien over sneeuwvlok obsidiaan edelstenen? Klik dan hier.
Meer zien over abrikoos agaat edelstenen? Klik dan hier.
Deze armband zien in onze Etsy shop? Klik dan hier.

Sterrenbeeld Schorpioen Armband - Rhodochrosiet, Sneeuwvlok Obsidiaan en Abrikoos Agaat | Crystal Cave (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mr. See Jast

Last Updated:

Views: 6045

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mr. See Jast

Birthday: 1999-07-30

Address: 8409 Megan Mountain, New Mathew, MT 44997-8193

Phone: +5023589614038

Job: Chief Executive

Hobby: Leather crafting, Flag Football, Candle making, Flying, Poi, Gunsmithing, Swimming

Introduction: My name is Mr. See Jast, I am a open, jolly, gorgeous, courageous, inexpensive, friendly, homely person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.